Бутерброд з вершковим сиром і авокадо

Скибочки свіжого багета, стигле авокадо, вершковий сир з часником – це саме ті інгредієнти, в сукупності які, утворюють приголомшливу закуску, яка насичена різноманітністю смаків і ароматів.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
30 хвДрук
  • Підготуємо хліб: багет нарізаємо скибочками, кожен з яких, з двох сторін, промазуємо невеликою кількістю оливкової олії і відправляємо в духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів – підсушитися. Після, виймаємо і даємо трохи часу охолонути.
  • В цей час подрібнюємо зелень, а авокадо розрізаємо навпіл, витягаємо кісточку і акуратно виймаємо м’якоть – ріжемо тонкими пластинами.
  • Вершковий сир перекладаємо в глибоку ємність, туди ж відправляємо подрібнений кріп і зелену цибулю, зубчик часнику, пропущений через прес – все ретельно перетираємо до однорідності за допомогою вилки.
  • Скибочки багета щедро намазуємо сирно-часниковою масою.
  • Зверху викладаємо по кілька пластин авокадо, скроплюємо лимонним соком і на свій смак присмачуємо чорним меленим перцем.

За бажанням зверху прикрашаємо дрібно нашаткованою зеленню і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь