Бутербродами зі шпротами, огірком, часником і майонезом

Якщо блюдо необхідно приготувати заздалегідь, скибочки хліба або батона краще обсмажити на сковороді або потомити в духовій шафі, щоб утворилася хрустка скоринка і бутерброди не розм’якли.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Спочатку батон потрібно розрізати на скибочки, які не повинні бути занадто тонкими або товстими. Перед обжаркою в сковороду потрібно вилити рослинну олію і трохи підігріти. Визначаємо готовність скибочок батона по рум’яній скоринці, що утворилася. Зубчиком очищеного від лушпиння часнику натираємо батон.
  • Промиваємо свіжий огірок у воді з-під крана. Відрізаємо місце, де кріпилася плодоніжка, і подрібнюємо огірок на досить тонкі слайси.
  • Поливаємо обсмажені скибочки майонезом і розподіляємо його по всій поверхні за допомогою ложки. Поверх соусу викладаємо 2-3 скибочки огірка.
  • Відкриваємо банку з рибою. Щоб на бутербродах не було зайвої олії, спочатку викладаємо шпроти на паперові рушники, які вберуть її. Потім шпроти слід викласти поверх огірків.
  • Вимиваємо 1-2 гілочки петрушки або кропу. Потім мачаємо їх паперовим рушником і розбираємо на більш дрібні гілочки. Прикрашаємо бутерброди свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь