Авокадо добре поєднується смаком з яйцем і ці інгредієнти виходять смачною та корисною начинкою для бутербродів. Часто такі бутерброди готуються з яйцем-пашотом, але в цьому простому рецепті змішаємо нарізку авокадо з відвареним яйцем і заправимо оливковою олією з майонезом. Цю закуску можна, за бажанням, доповнити зеленню та свіжими овочами, а хліб підходить будь-який.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хдіб 4 скибочки
- Куряче яйце 3 шт.
- Авокадо 1 шт.
- Лимонний сік 1 ч. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Майонез столовий молочний 1 ч. л.
- Часник 1 зубець
- Зелень для посипання
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Заздалегідь відварені круто яйця наріжте невеликими кубиками і перекладіть в окремий посуд.
- Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, витягніть м’якоть, наріжте її такими ж кубиками, як яйця і змішайте з лимонним соком.
- Нарізку цих інгредієнтів з’єднайте, додайте сіль з| чорним перцем і подрібненим зубком часнику.
- Додайте оливкову олію з чайною ложкою майонезу та перемішайте.
- Потім додайте будь-яку дрібно нарізану зелень, ще раз перемішайте, зніміть пробу і відкоригуйте смак.
- Авокадно-яєчну масу рівномірно і товстим шаром розкладіть поверх скибочок хліба. Приготовлені бутерброди з авокадо та яйцем декоруйте зеленню та сервіруйте до столу відразу, щоб авокадо не потемніло. Смачного!