Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір спецій, можна кожен раз отримати новий смак картоплі. У цьому рецепті беремо часник з меленою паприкою і чорним перцем. «Підкрасимо» часточки куркумою. Блюдо готується просто і швидко.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 15 шт.
 - Часник 5 зубців
 - Паприка 1 ч. л.
 - Куркума 1 ч. л.
 - Рослинна олія за смаком
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 
Кроки
- Картопляні бульби, бажано однакового розміру, очистити від шкірки, промити під проточною водою і нарізати поздовжніми часточками будь-якого розміру.
 - Подрібнити на часничниці очищені зубки часнику.
 - До часнику налити трохи рослинної олії, насипати паприку, куркуму і сіль.
 - Ці інгредієнти змішати до стану кашки. В окремому посуді добре перемішати картопляну нарізку з приготовленою пряною сумішшю.
 - Потім картоплю перекласти в кулінарний рукав.
 - Кінці рукава щільно скріпити кліпсами. У рукаві зробити кілька отворів для видалення пари при запіканні.
 - Духовку розігріти до 180 градусів. Запекти картопляні часточки протягом 50 хвилин. Потім рукав обережно розрізати, перекласти приготовану картоплю на блюдо сервіровки і подати до столу гарячим.
 
Приємного апетиту!



