Домашні рогалики на молоці у духовці

Домашні рогалики  на молоці в духовці – це ласощі, які подарують вам справжнє гастрономічне задоволення. Спекти таке частування можна як до сніданку, так і до святкового чаювання серед гостей. Бо, хоч би хто знімав пробу, задоволеними залишаться всі!

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Готуємо опару: у теплому молоці розчиняємо дріжджі, столову ложку цукрового піску, дві столові ложки борошна – залишаємо на 10-15 хвилин.
  • Далі збиваємо яйце з сіллю і цукром, з’єднуємо з борошном, що просіяне, розтопленим вершковим маслом і опарою.
  • Замішуємо м’яке тісто і залишаємо в мисці під рушником до збільшення в об’ємі.
  • Через 60-90 хвилин від тіста відокремлюємо половину, формуємо 10 грудочок, даємо полежати під рушником близько 10 хвилин.
  • Кожен сегмент розкочуємо в пласт із нерівними краями (див. фото), з одного боку, робимо 3-4 прорізи, на другу викладаємо начинку.
  • Згортаємо рогалики та викладаємо напівфабрикати на пергамент, яким попередньо встеляємо лист. Чекаємо ще 15-20 хвилин.
  • Змащуємо збитим яйцем і випікаємо у духовці протягом 20 хвилин (180 градусів).

Даємо трохи часу охолонути, прикрашаємо цукровою пудрою і знімаємо негайно пробу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь