Яскравий за смаком гарячий шоколад виходить з додаванням перцю чилі. Приготувати пікантний десерт дуже просто. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Молоко коров’яче 2 ст.
- Шоколад гіркий 100 гр.
- Перець чилі 1 шт.
- Кориця паличка 1 шт.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Ванілін 1 щіпка
- Коньяк 50 мл.
Кроки
- Перець чилі та паличку кориці кладемо в невелику каструлю або сотейник.
- Вливаємо сюди молоко і додаємо цукор. Нагріваємо вміст і розмішуємо до розчинення цукру. Кип’ятити не потрібно.
- Доповнюємо заготівлю ваніліном.
- Шоколад розламуємо на невеликі шматочки, відправляємо їх в гарячу масу і даємо їм розплавитися.
- Готуємо продукт на маленькому вогні ще 10 хвилин. Після прибираємо перець і корицю, вливаємо трохи коньяку.
Насичений за смаком гарячий шоколад з перцем чилі готовий. Пробуйте!