Cтрави з гарбуза на сковороді
Сьогодні пропоную приготувати на сковороді шматочки гарбуза у карамелі. Цей пісний десерт готується з мінімального набору продуктів, а виходить яскравим та дуже смачним.
Оригінальна закуска з гарбуза з медом, часником і розмарином. Карамелізований гарбуз виходить ніжним, ароматним і з яскравим смаком. Таке блюдо підходить навіть для святкового столу
Гарбуз можна приготувати в ніжному соусі, і тоді смак цього овоча відкриється по-новому. Добре відтіняє аромат гарбуза сметано-часниковий соус із зеленню. Його легко приготувати і здивувати тим самим.
Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркому пікантності.
Часник робить страви з гарбузом більш пікантними і ароматними. Хрусткі, підсмажені скибочки гарбуза, щедро присмачені часником, підійдуть і в якості закуски, і як гарнір для м’
Дане блюдо підходить і як самостійний продукт до обіду або вечері, і як гарнір до м’яса або риби. Важливо нарізати овочі не дуже дрібно, щоб вони в процесі...
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.
Рецепт для тих, хто вважає за краще готувати овочі з більш щадним способом теплової обробки. При тушкуванні продукт зберігає високі смакові властивості і залишає всередині більше вітамінів і.
Простий рецепт приготування скибочок гарбуза на сковороді. Мінімальний набір інгредієнтів і легкість виконання дозволить навіть недосвідченій господині впоратися з поставленим завданням.