Солодкий гарбуз шматочками з цукром на сковороді

Солодкий гарбуз шматочками з цукром на сковороді

Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Гарбуз слід очистити до м’якоті, знявши шкірку і видаливши насіння. Нарізають м’якоть гарбуза невеликими шматочками і складають в миску.
  • З яблук знімають шкірку, прибирають серцевину і ріжуть на шматочки пропорційно гарбузу.
  • У глибоку сковороду кладуть шматочок вершкового масла, розтоплюють його і всипають скибочки гарбуза і яблука. Зверху посипають половиною цукру і корицею. Все перемішується, і вміст сковороди тримають на середньому вогні під кришкою 25 хвилин, щоб гарбуз став м’яким.
  • Ізюм промивають і викладають в сковороду разом з частиною цукру, що залишилася, перемішують і готують, поки рідина не випарується повністю. Після цього необхідно ще трохи готувати страву, постійно помішуючи, щоб скибочки карамелізувалися.
  • Подають готову страву як гарячою, так і після охолодження, прикрасивши подрібненим волоським горіхом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь