Соковитий гарбуз, тушкований на сковороді

Соковитий гарбуз, тушкований на сковороді

Рецепт для тих, хто вважає за краще готувати овочі з більш щадним способом теплової обробки. При тушкуванні продукт зберігає високі смакові властивості і залишає всередині більше вітамінів і корисних речовин.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Гарбуз очищають від шкірки, насіння і волокон, промивають і обсушують, після чого нарізають овоч великим кубиком.
  • Очищені цибулини і моркву нарізають довільно невеликими шматочками, або їх можна натерти, якщо хочеться більш ніжної консистенції страви.
  • У сковороді з олією злегка обсмажують цибулю з морквою, а потім додають кубики гарбуза. Сковороду з овочами накривають кришкою і готують на маленькому вогні приблизно 10 хвилин.
  • Рис промивають і всипають в сковороду до гарбузі, цибулі і моркві. Блюдо солять і додають улюблені спеції, перемішують, заливають окропом і тушкують ще 20 хвилин. Нагрівання повинно бути досить слабким.
  • Подають тушкований гарбуз гарячим, прикрасивши рубаною зеленню, як самостійне блюдо або як гарнір.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь