Дуже простий торт зі свинячої печінки з майонезом

Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом

Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно ситний делікатес. Його можна приготувати з будь-якої печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно. Коржі відмінно просочуються майонезною начинкою всього за кілька годин. І можна накривати стіл!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
5 год 0 хвДрук
  • Свинячу печінку перед приготуванням замочуємо в молоці на 1-2 години. Потім розрізаємо на шматочки і за допомогою комбайна (м’ясорубки, блендера) подрібнюємо її, утворюючи пюре. У нього вбиваємо одне яйце і 125 мл молока.
  • Молоко, що залишилося перемішуємо з борошном. Збиваємо суміш виделкою, позбавляючись від грудочок.
  • З’єднуємо дві маси і замішуємо тісто. Воно вийде густіше, ніж звичне тісто для млинців.
  • Смажимо коржі на сковороді на помірному вогні. Кожну сторону приблизно 2-3 хв.Таким чином просмажуємо всі коржі.
  • Цибулю і моркву чистимо, ріжим на шматочки і подрібнюємо в блендері.
  • Відправляємо овочеву суміш на сковороду і смажимо, поки суміш не стане м’якою і золотистою.
  • Змішуємо овочеву суміш з майонезом, додаємо приправи і солимо за смаком.
  • Тепер викладаємо перший шар з печінкових коржів, на нього викладаємо начинку з майонезу і овочів. А зверху знову кладемо печінковий корж, змащений начинкою. Так викладаємо всі коржі.
  • Ставимо наш торт в холод на 1,5-2 години.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь