Дуже смачна пшоняна каша з гарбузом і медом

Пшоняна каша не у всіх асоціюється зі смачною їжею. Ми перевернемо ваше уявлення про цей продукт. Пропонуємо Вам за цим простим рецептом приготувати чудову кашу з гарбузом і медом, яка з’їдається ледь встигнувши долетіти до тарілки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Гарбуз очистіть від шкірки і насіння. М’якоть наріжте кубиками.
  • Пшоно кілька разів промийте проточною водою, перекладіть в каструлю і залийте свіжою водою. Поставте кашу варитися, доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 5 хвилин.
  • Коли пшоно вбере в себе майже всю воду, додайте в каструлю гарбуз і влийте молоко. Перемішайте вміст каструлі, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть під кришкою 15 хвилин.
  • Після цього вимкніть вогонь, дайте каші настоятися під кришкою ще 10-20 хвилин. Потім розкладіть кашу по тарілках, додайте рідкий мед і корицю.
  • Каша готова, додайте вершкове масло і можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь