Дуже смачні голубці з капусти без рису в каструлі

Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак у нього чудовий.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • На качані зробіть глибокі надрізи по колу від качана, опустіть качан в киплячу воду.
  • У міру нагрівання ви зможете легко зняти листя з качана, остудіть їх і зріжте товсту частину місця кріплення до качана.
  • Батон замочіть в холодній воді. Цибулю і часник очистіть. Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо, одну цибулину, часник і батон. Отриману масу посоліть, приправте і перемішайте.
  • На капустяне листя викладайте невеликі порції м’ясної начинки і загортайте голубці у формі конвертів.
  • У каструлі з товстим дном обсмажте цибулю і моркву до м’якості, потім додайте 30 мілілітрів води і тушкуйте 10 хвилин під кришкою.
  • Далі додайте томатну пасту і цукор, влийте ще 350-400 мілілітрів води, перемішайте.
  • Викладіть в каструлю голубці, додайте лавровий лист і тушкуйте блюдо під кришкою на повільному вогні 50-55 хвилин.
  • Голубці подавайте в гарячому вигляді на обід або вечерю.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь