Смачні з легким ароматом диму овочі на грилі – це чудове блюдо для пікніка і сімейних посиденьок на природі. Однак і вдома можна запекти овочі на грилі. Як це зробити, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський ½ шт.
- Печериці свіжі 200 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова 30 мл.
Кроки
- Овочі помийте. Печериці наріжте пластинками.
- М’якоть болгарського перцю наріжте смужками.
- Кабачок і баклажан наріжте тонкими часточками.
- На деко помістіть решітку для запікання, на ній вільно розкладіть нарізані овочі. Посоліть, приправте і збризніть овочі оливковою олією.
- Запікайте овочі в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
- Коли овочі добре підрум’яняться, перекладіть їх на блюдо і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!