Дуже смачний квасолевий суп з копченостями

Смак і аромат копченостей ідеально доповнюють страви з бобовими, і, зокрема, суп з квасолею. Аромат підкопченого м’яса робить бульйон більш апетитним, а квасоля насичує корисними речовинами. Таке блюдо сподобається і дорослим, і дітям.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 10 хвДрук
  • Квасолю замочуємо в чистій воді на кілька годин, а потім воду оновлюємо і варимо боби близько 40 хвилин на невеликому вогні.
  • Очищені і подрібнені цибулю з морквою обсмажуємо, вводимо кілька ложок томатної пасти і тушкуємо 3 хвилини.
  • У сотейнику нагріваємо воду, копченості нарізаємо на порційні шматочки і акуратно кладемо в окріп, проварити пару хвилин.
  • Додаємо до бульйону квасолю і піджарку з моркви і цибулі, все перемішуємо, пробуємо на сіль і доводимо до смаку.

Подаємо суп гарячим, прикрасивши зеленню, з підсушеним часниковим хлібом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь