Дуже смачний листковий салат з курячою печінкою

листковий салат з курячою печінкою

Куряча печінка проявляє свій смак саме в складі салату, а не в окремій страві. Її відрізняє м’якість, присмак солодощі і відсутність гіркоти, що дозволяє подати цю страву дітям. Для красивої подачі до святкового столу салат формується пошарово. І секретом смакоти салату, звичайно, залишаються супутні інгредієнти. Готуємо листковий салат з яйцем, морквою, солоним огірком і сиром і всі інгредієнти подрібнюємо на крупній тертці.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Відразу готуємо в зазначеній в рецепті кількості всі інгредієнти для листкового салату.
  • Промиту моркву відварюємо до готовності. Яйця варимо круто. Печінку курки очищаємо від плівок, промиваємо і варимо у воді без додавання солі протягом 15 хвилин. Відварені продукти охолоджуємо і очищаємо. Це можна зробити заздалегідь.
  • Тепер приступаємо до формування пошарового салату на красивому блюді. Відварену курячу печінку подрібнюємо на крупній тертці і розміщуємо її рівним шаром на блюді. Печінку на свій смак посипаємо сіллю і чорним перцем.
  • На шар печінки наносимо тонку майонезну сіточку і посипаємо дрібно нашаткованим пером зеленої цибулі і подрібненим через землянку часником.
  • Солоні огірки подрібніть також на тертці, як і печінку, добре віджимаємо всю рідину, розміщуємо їх другим шаром і покриваємо майонезною сіточкою.
  • Натерту моркву розміщуємо третім шаром і покриваємо майонезом.
  • У четвертий шар кладемо натерте яйце. Його трохи солимо і покриваємо сіточкою.
  • листковий салат з курячою печінкою
    Останнім буде натертий сир. Ним повністю покриваємо всю поверхню салату. Потім салат красиво декоруємо оливками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь