Джем з журавлини

Джем із журавлини порадує вас насиченим смаком із приємною кислинкою. Також такий продукт виходить дуже яскравим та привабливим. Його можна подавати до чаю, їсти з білим хлібом або використовувати як доповнення до інших домашніх страв. Наприклад, додавати у каші.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
  • Журавлину перебираємо і добре промиваємо під водою. Зіпсовані та пошкоджені ягоди викидаємо.
  • Банан обробляємо на шматочки і викладаємо в каструлю.
  • Доповнюємо шматочки банана промитою журавлиною.
  • Сюди ж продавлюємо лимонний сік.
  • Перебиваємо продукти за допомогою занурювального блендера до максимальної однорідності.
  • Вливаємо до отриманої яскравої маси трохи води.
  • Також сюди всипаємо цукровий пісок і добре перемішуємо.
  • Проварюємо заготовку на маленькому вогні протягом 20 хвилин. У процесі періодично розмішуємо масу ложкою. Далі розподіляємо по стерилізованим банкам та закриваємо кришками.

Джем із журавлини готовий. Забирайте на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь