Фаршировані кабачки “човники” з сиром

Фаршировані кабачки "човники" з сиром

З кабачків дістається м’якоть і в них укладається начинка з сиру, яйця, кропу, часнику і солі. Все посипається сиром і запікається протягом 40 хвилин. Виходить дуже смачна страва з насиченим смаком.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Для початку ретельно промиваємо під проточною водою кабачки і обсушуємо їх на паперовому рушнику. Далі розрізаємо їх на дві рівні частини і за допомогою чайної ложки дістаємо м’якоть.
  • Тепер переходимо до приготування начинки. Для цього в підходящу ємність відправляємо сир, збите яйце, сіль за смаком і дрібно нарізаний кріп. Все ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси.
  • Деко застилає фольгою або пергаментним папером і викладаємо на нього човники з кабачків.
  • Рівномірно розподіляємо по кабачках готову сирну начинку і присипаємо все натертим на крупній тертці твердим сиром (можна також використовувати сулугуні або бринзу).
  • Розігріваємо духовку до 160оС і відправляємо туди деко з човниками на 40 хвилин. Через 20 хвилин збільшуємо температуру до 180оС, щоб сир зарум’янився.

Готову страву перекладаємо на тарілки, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь