Фаршировані кабачки з куркою в духовці

Фаршировані кабачки з куркою в духовці

Дрібно нарізане куряче філе змішується з помідором, зеленню, часником, м’якоттю кабачка і йогуртом. Отримана начинка розкладається по човниках і все випікається 20 хвилин. Потім кабачки посипаються сиром і запікаються ще 10 хвилин.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Для початку ретельно промиваємо кабачки під проточною водою і розрізаємо їх на дві частини. За допомогою ложки видаляємо з них м’якоть, яка відправиться в подальшому в начинку.
  • Куряче філе також промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо його дуже дрібними кубиками.
  • Помитий помідор нарізаємо такими ж кубиками, як і куряче філе.
  • Промиту петрушку, кріп і очищений часник дрібно рубаємо ножем.
  • В окрему ємність відправляємо йогурт (його можна замінити нежирною сметаною), додаємо до нього нарізану зелень з часником і добре перемішуємо.
  • Окремо змішуємо разом куряче філе, помідор і нарізану м’якоть кабачків. Додаємо сіль з чорним перцем за смаком і йогурт з часником і зеленню. Все ретельно перемішуємо.
  • Деко змащуємо рослинною олією і викладаємо на нього кабачки. Начиняємо їх начинкою, що вийшла. Розігріваємо духовку до 200оС і запікаємо човники протягом 20-25 хвилин.
  • Через цей час дістаємо їх з духовки, посипаємо натертим на крупній тертці голландським сиром, після чого запікаємо ще 10 хвилин, поки сир не зарум’яниться.
  • Дістаємо готову страву з духовки, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.

При бажанні можна прикрасити човники свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь