Простий і смачний рецепт фаршированих човників з кабачків з грибами

фаршировані човники з кабачків з грибами

Курячий фарш змішується з м’якоттю кабачків, обсмаженою цибулею з печерицями та спеціями. Начинка закладається в човники, зверху все поливається майонезом, на який викладаються помідори і сир. Кабачки запікаються 40 хвилин і подаються до столу.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • Для початку добре промиваємо під проточною водою кабачки, обсушуємо їх на паперовому рушнику і розрізаємо навпіл. Далі за допомогою чайної ложки дістаємо м’якоть. Товщина стінок кабачка повинна залишитися приблизно 1 см.
  • Застилає деко пергаментним папером і викладаємо на нього кабачки шкіркою вгору. Розігріваємо духовку і запікаємо протягом 15 хвилин при 180оС. Так кабачки вийдуть більш ніжними і соковитими.
  • В цей час перекладаємо курячий фарш в глибоку миску.
  • Додаємо до нього частину м’якоті кабачків, яку ми натираємо на крупній тертці.
  • Ріпчасту цибулю очистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо її на рослинній олії разом з печерицями до готовності і відправляємо в ємність до фаршу.
  • Тепер додаємо сіль, чорний перець і інші спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.
  • Присипаємо кабачки невеликою кількістю солі з чорним перцем і закладаємо в них начинку.
  • Видавлюємо зверху майонез і кладемо нарізані помідори.
  • Твердий сир натираємо на тертці і посипаємо ним кабачки.
  • Розігріваємо духовку до 200оС і відправляємо туди наші човники запікатися на 40 хвилин.

Розкладаємо готову страву по тарілках, присипаємо свіжою зеленню, і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь