Соковита запечена риба виходить з додаванням картоплі та інших овочів. Таке блюдо стане яскравою ідеєю для сімейної вечері. Зверніть увагу на оригінальний і простий у виконанні кулінарний рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба 3 шт.
- Картопля 500 гр.
- Помідор 300 гр.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 4 ст. л.
- Лимон 1 шт.
- Суміш перців ⅓ ч. л.
- Чебрець мелений 1 ст. л.
- Вино біле 300 мл.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Рибу, картоплю і помідори промиваємо під водою.
- Картоплю з помідорами кладемо в форму для запікання, встелену фольгою. Солимо продукти і посипаємо дрібкою меленого чебрецю. Акуратно розмішуємо.
- Решта чебрецю укладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо цедру і сік лимона, суміш перців і рослинну олію. Вимішуємо.
- Викладаємо рибу на шар з овочів. Натираємо їх заготівлею зі спецій. Поливаємо блюдо білим вином.
- Запікаємо рибу 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Ароматна риба з овочами готова, можна пробувати!