Філе риби, запечене з картоплею і овочами

Філе риби, запечене з картоплею і овочами

Соковита запечена риба виходить з додаванням картоплі та інших овочів. Таке блюдо стане яскравою ідеєю для сімейної вечері. Зверніть увагу на оригінальний і простий у виконанні кулінарний рецепт.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Рибу, картоплю і помідори промиваємо під водою.
  • Картоплю з помідорами кладемо в форму для запікання, встелену фольгою. Солимо продукти і посипаємо дрібкою меленого чебрецю. Акуратно розмішуємо.
  • Решта чебрецю укладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо цедру і сік лимона, суміш перців і рослинну олію. Вимішуємо.
  • Викладаємо рибу на шар з овочів. Натираємо їх заготівлею зі спецій. Поливаємо блюдо білим вином.
  • Запікаємо рибу 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Ароматна риба з овочами готова, можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь