Гороховий суп-пюре з копченостями – неймовірно смачна, яскрава та поживна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Горох колотий 1 ст.
- Вода 1.5 л.
- Картопля 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Батон 4 скибочки
- М’ясо копчене 80 гр.
- Сіль до смаку
- Перець чорний мелений до смаку
- Спеції та Приправи до смаку
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо і промиваємо.
- Промитий горох викладаємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо на вогні 50-60 хвилин.
- Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо його невеликими кубиками. Кладемо до гороху і варимо ще 20 хвилин.
- Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо на тертці моркву.
- Кубиками ріжемо батон. Кладемо його у форму для випікання, обмащену олією. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
- Обсмажуємо цибулю з морквою на рослинному олії до м’якості.
- Далі обсмажуємо дрібно порізане копчене м’ясо.
- Цибулю з морквою відправляємо в суп. Солимо і перчимо блюдо, всипаємо улюблені спеції.
- Подрібнюємо суп за допомогою занурювального блендера.
- Дістаємо з духовки готові сухарики. Їх додаємо в суп порційно разом з копченим м’ясом.
Гороховий суп-пюре з копченостями готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу із сухариками.