Ще один простий рецепт дуже смачного легкого і корисного салату. Тільки свіжі овочі, які ідеально гармонують один з одним. Додатково до стандартного набору йде лимон, який робить смак страви більш цікавим, надаючи додатковий аромат свіжості.
Моркву за рецептом рекомендується натерти на тертці для корейської моркви, але це не обов’язково. Ви можете натерти її на простій крупній тертці або порізати на тонку соломку. Такий салат можна їсти навіть діабетикам – в ньому все тільки саме натуральне. Якщо хочеться, можна додати побільше зелені.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 450 гр.
- Морква 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Лимон 4 скибочки
- Цибуля зелена за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Для початку дрібно наріжте капусту, перекладіть її в блюдо для салату, присоліть і помніть руками, щоб вона дала сік.
- Моркву почистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Надішліть до капусти.
- Огірок помийте, витріть, зріжте хвостики і наріжте півкільцями. Якщо у вас є фігурний ребристий ніж, скористайтеся ним, щоб було красиво. Перекладіть огірочок до овочів.
- Від вимитого лимона відріжте 4 колечка. І вже їх поріжте на невеликі шматочки. Надішліть в блюдо для салату.
- Подрібніть заздалегідь вимиту цибулю. Покладіть до решти інгредієнтів.
- Посоліть, присмачіть олією і добре все розмішайте. Салат готовий.