Готуємо конфітюр з м’якоті кавуна з агар-агаром

конфітюр з м'якоті кавуна з агар-агаром

Такий конфітюр прекрасно підійде на сніданок для бутербродів, його можна подавати з млинцями, оладками. Якщо використовувати коричневий цукор, готовий десерт матиме карамельний смак.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • У кавуна зріжте грубу шкірку, поділіть на часточки. Видаліть кісточки і поріжте кубиками.
  • Налийте вино в окрему ємність, в ньому замочіть агар-агар. Всипте туди ж корицю.
  • До шматочків кавуна всипте цукровий пісок, перемішайте обережно і дайте постояти 1-2 години. Закип’ятіть кавунову масу. Обов’язково знімайте пінку, що утворюється.
  • Вилийте в кавунову масу вино з корицею і агар-агаром. Варіть 10-15 хвилин.
  • Влийте сік одного лимона, варіть ще 15 хвилин.
  • Розкладіть отриману масу в чисті, сухі, стерилізовані ємності, герметично закрийте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь