Грибна ікра з томатною пастою на зиму

Грибна ікра з томатною пастою на зиму

Закачування з грибів присутні в будь-якому погребі, будь то мариновані опеньки цілими, або ніжки боровиків в олії, солянка або грибна ікра. У цьому рецепті ми хочемо зупиниться на особливостях приготування грибної ікри.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Гриби добре вимийте і варіть протягом 20-25 хвилин в підсоленій воді.
  • Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
  • Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
  • Варені гриби прокрутіть через м’ясорубку або подрібніть в блендері.
  • У каструлю з товстим дном викладіть подрібнені гриби і смажену цибулю. Також додайте томатну пасту, сіль і мелений перець. Каструлю поставте на повільний вогонь і варіть ікру 1,5 години, періодично помішуйте, щоб вона не пригоріла.
  • Готову грибну ікру розкладіть по стерилізованим банкам, закатати їх стерилізованими кришками. Гарячі банки укутайте в теплу ковдру до повного охолодження.

Зберігайте ікру в прохолодному місці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь