Як заготовити ікру з лісових грибів з морквою і цибулею на зиму?

ікра з лісових грибів з морквою і цибулею на зиму

Яскраву зимову заготовку можна приготувати з лісових грибів і овочів. Така ікра виходить неймовірно смачною і апетитною. Її часто подають з чорним хлібом або в складі інших холодних закусок.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Старанно перебираємо і промиваємо лісові гриби. Після відварюємо їх в киплячій воді близько 30 хвилин.
  • Зливаємо воду з грибів і після їх прокручуємо в м’ясорубці.
  • Окремо обсмажуємо подрібнену цибулю і моркву.
  • До овочів викладаємо грибний фарш. Солимо і посипаємо спеціями масу, поливаємо її рослинною олією. Розмішуємо і млоїмо 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо оцет.
  • У стерилізовані банки занурюємо грибну ікру, закриваємо кришками, охолоджуємо і ставимо в холодильник.

Готово

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь