Ікра грибна на зиму з маслюків

Ікра грибна на зиму з маслюків

Грибну ікру можна не тільки до картоплі подати, але і зробити з неї дуже смачні бутерброди або тости. Через лісові гриби аромат у закуски просто чарівний і він відмінно підігріває апетит.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Гриби очистіть, помийте і відваріть до готовності в підсоленій воді.
  • Потім прокрутіть гриби через м’ясорубку.
  • Цибулю очистіть, прокрутіть через м’ясорубку. Потім отриману масу викладіть на розігріту сковороду, смажте до випаровування рідини.
  • Далі викладіть на сковороду гриби і тушкуйте протягом години.
  • В ікру додайте сіль, перець і цукор, перемішайте.
  • Далі видавіть через прес часник прямо в сковороду.
  • На дно стерилізованих банок покладіть потроху лаврового листа, гвоздики і запашного перцю.
  • Наповніть банки грибною ікрою і закрийте їх кришками. Після охолодження перемістіть закачування на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь