Харчо з тушонкою відрізняється від класичного рецепту, але виходить не менш апетитним. Страва виходить надзвичайно смачною і запашною. Від такого супу ніхто не відмовляється. Ароматна страва манить своїми запахами. У холодну пору року суп створює затишну атмосферу!
Інгредієнти
Порції: –+
- Часник 4 зубчики
- Тушонка яловича 1 банка
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Рис білий ½ ст.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйонний кубик 1 шт.
- Сіль до смаку
- Кетчуп лечо ст.л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
- Лавровий лист 1 шт.
- Вода питна 2.5 л.
Кроки
- У посуд, в якому зібралися готувати страву, вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні і закип’ятіть.
- Цибулю звільніть від лушпиння. Головки дрібно порубайте.
- З часниковими зубчиками вчиніть таким же чином. Подрібніть через часникодавку. Кількість часнику регулюйте самостійно. Я люблю гостріше.
- У киплячу воду зануріть цибулю і лаврушку.
- Далі ті ж дії проробіть з часником.
- Потім опустіть яловичу або будь-яку іншу тушонку, яка є.
- Для смаку за бажанням закиньте бульйонний кубик. Кубик можна замінити улюбленими спеціями. Наприклад, хмелі-сунелі.
- Приправте кетчупом.
- Далі доповніть томатною пастою.
- Відміряйте необхідну кількість рису. Промийте та опустіть у бульйон. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Зніміть пробу, якщо потрібно присмачити спеціями. Хто любить гостріше, додайте червоного перцю чилі. Готуйте, доки повністю не звариться рис. Заберіть з конфорки.
- Зелень промийте і дрібно нарубайте. Відправте в каструлю і розмішайте.
арячою їжею наповніть тарілки. Запрошуйте коханих людей і насолоджуйтесь яскравою стравою, що зігріває. Приємного апетиту!