Харчо з тушонкою

Харчо з тушонкою відрізняється від класичного рецепту, але виходить не менш апетитним. Страва виходить надзвичайно смачною і запашною. Від такого супу ніхто не відмовляється. Ароматна страва манить своїми запахами. У холодну пору року суп створює затишну атмосферу!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • У посуд, в якому зібралися готувати страву, вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні і закип’ятіть.
  • Цибулю звільніть від лушпиння. Головки дрібно порубайте.
  • З часниковими зубчиками вчиніть таким же чином. Подрібніть через часникодавку. Кількість часнику регулюйте самостійно. Я люблю гостріше.
  • У киплячу воду зануріть цибулю і лаврушку.
  • Далі ті ж дії проробіть з часником.
  • Потім опустіть яловичу або будь-яку іншу тушонку, яка є.
  • Для смаку за бажанням закиньте бульйонний кубик. Кубик можна замінити улюбленими спеціями. Наприклад, хмелі-сунелі.
  • Приправте кетчупом.
  • Далі доповніть томатною пастою.
  • Відміряйте необхідну кількість рису. Промийте та опустіть у бульйон. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Зніміть пробу, якщо потрібно присмачити спеціями. Хто любить гостріше, додайте червоного перцю чилі. Готуйте, доки повністю не звариться рис. Заберіть з конфорки.
  • Зелень промийте і дрібно нарубайте. Відправте в каструлю і розмішайте.

арячою їжею наповніть тарілки. Запрошуйте коханих людей і насолоджуйтесь яскравою стравою, що зігріває. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь