Суп з яловичою тушонкою в мультиварці

Суп з яловичою тушонкою в мультиварці готується легко Страва виходить наваристою і густою. Горох добре розварюється і практично перетворює суп у пюре. Саме така текстура подобається моїм домашнім. Приготувати суп може кожен, не докладаючи особливих зусиль.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Зберіть компоненти, перелічені вище у списку . Колотий горох промийте під водою, а потім залийте водою. Найкраще залишити на ніч.
  • У чашу мультиварки перекладіть жир із яловичої тушонки. Увімкніть режим «Смаження» і розтопіть його.
  • Моркву очистіть, скориставшись економкою. З цибулини приберіть лушпиння. Овочі наріжте та перекладіть у чашу мультиварки.
  • Зачекайте, поки овочі дійдуть до м’якості.
  • Горох прополощіть вдруге. Перекладіть у ємність. Вилийте воду. Встановіть режим «Тушкування», готуйте під кришкою 45 хвилин.
  • Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Картоплю нарубайте на зручні частини. Відправте в суп.
  • У суп перекладіть тушонку і томіть хвилин 20 на тій самій програмі. Збалансуйте смак сіллю та улюбленими спеціями. Після закінчення програми вимкніть прилад.

Петрушку промийте і дрібно нарубайте. Гарячим супом заповніть тарілки. Присипте зеленню та доповніть сухариками, приготованими самостійно або купленими у магазині. Запрошуйте рідних і близьких, і насолоджуйтесь стравою, що зігріває. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь