Рецепти страв з часником
Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.5 г.
Білки0.5 г.
Жири29.9 г.
Вуглеводи143
ккалСалат з корейською морквою та копченою куркою – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою та поживною. Приготувати її в...
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
Шаурма в домашніх умовах з свининою, як з більш прийнятнішим для нас м’ясом замість традиційної баранини, буде у вас не тільки перекушуванням, але й ситною стравою, особливо для...
Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
Ліниві голубці користуються величезним успіхом у домогосподарок. І не просто так, по-перше, це смачно, по-друге, цією стравою можна нагодувати всю сім’ю, по-третє, у мультиварці
«Аджика» у перекладі означає «сіль», солі у складі дійсно багато, і часто аджика використовується як базова спеція, її додають замість солі та перцю. За повір’
Грецький салат із соєвим соусом зазвичай дуже подобається всім, хто стежить, щоб харчуватися смачно, але при цьому з великою користю для свого здоров’я. Особливо апетитним цей салат виходить,.
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!
Якщо ви любите гостреньке – цей рецепт для вас. Аджика з болгарського та гострого перцю з додаванням часнику – це найкраща приправа до різноманітних страв. Аджику ми готуватимемо...
Солоні опеньки виходять хрусткими та ароматними. Закуску можна приготувати швидким способом і цього ж дня подавати до столу. Гриби зможуть доповнити багато страв та урізноманітнити ваш стіл.
Замаринувати опеньки можна швидко і за кілька годин. Маленькі гриби, замариновані за пропонованим рецептом, ви зможете подати до столу через 4 години, а більші замаринуються через 7-8 годин.
Цей рецепт є найсмачнішим та вдалим способом маринованих боровиків пальчики оближеш на зиму. Він наближений до класичного рецепту. Основою чудового смаку цих маринованих грибів є маринад.
Як же чудово відкрити взимку баночку маринованих грибів і насолодитися їх насиченим смаком! Мариновані білі гриби – неймовірно смачна закуска, яка не лише порадує близьких, а й прикрасить...
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
Мариновані помідори черрі з цибулею у солодкому маринаді – це чудовий варіант урізноманітнити ваші заготовки. Солодкий маринад ідеально підходить для консервації помідорів, які містять
Аджика — (груз. აჯიკა, абх. Аџика) мегрельська абхазька гостра та ароматна пастоподібна маса з червоного перцю, часнику, пряних трав (сушених та зелених) та солі. Класично беруть червоний гострий.
Ліниві голубці в сметанному соусі запечемо з овочами в духовці. Це ніжне і соковите блюдо простіше у приготуванні, ніж традиційне, не потрібно возитися з капустяним листям, щоб загорнути...
Смажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
Смажений рис із яйцем та кукурудзою приваблює своїм зовнішнім виглядом та піднімає апетит. Страва підходить усім, хто відмовився від м’ясних виробів. А для м’