Рецепти страв з фруктами
Річковий окунь в солі в духовці – це цікава, ситна і неймовірно смачна страва для вашого обіду або вечері. Для приготування апетитної риби в солі скористайтеся перевіреним рецептом...
Глінтвейн без алкоголю на виноградному соку виходить неймовірно ароматним і насиченим за смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати безалкогольний напій, що зігріває, ви.
Мандаринові шкірки замочують на ніч у воді з сіллю. Далі вони варяться протягом 5 хвилин і відкидаються через друшляк. Потім все нарізається смужками, відправляється в цукровий сироп, вариться.
Імбірний чай з лимоном та апельсином – улюблений напій у холодну снігову погоду. Запашний чай бадьорить і чудово зігріває, огортає та створює навколо затишну святкову атмосферу.
Молочний коктейль з ківі, апельсином та полуницею – це неймовірно смачний та ароматний напій, який чудово підходить для корисного перекушування чи сніданку. Так як до складу входять тільки.
Чай обліпихи як у ресторані – це те, що вам обов’язково потрібно спробувати. Приготувати яскравий ароматний напій у домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений
Домашній паштет з гусячої печінки – це дуже поживний і цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет на своїй кухні, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої
Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями.
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.
В даному рецепті вам пропонується додати в вівсяне печиво банани. Вони додадуть цій випічці м’якість, вологість і дуже ніжний присмак, що дуже подобається дітям.
Яблучний глінтвейн у домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним смаком та ароматом. Подавайте безалкогольний зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей із близькими та друзями.
Кавунові шкірки відварюються 5-8 хвилин. Далі вони варяться в цукровому сиропі в 2-3 підходи. Після цього цукати перекладаються на деко, застелене пергаментом, і просушуються на свіжому повітрі, поки.
Навіть простий перекус у вигляді бутербродів можна зробити корисним. Наприклад, моя намазка з авокадо включає безліч вітамінів. Тут вам і поживний суперфрукт авокадо, і вітамінна селера, і зелена.
Чай з обліпихи, лимону і меду кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Готовий напій вийде ароматним та цікавим...
Смажена сьомга на сковороді гриль порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але та привабливим зовнішнім виглядом. Апетитну страву кожен може приготувати на своїй кухні.
Ще один рецепт для любителів насиченого бананового смаку і аромату. Суфле має ніжну повітряну структуру, яка чудово гармонує з бананами. Подавати його краще в теплому вигляді, прямо з.
Паштет зі свинячої печінки з цибулею та морквою виходить дуже яскравим за смаком та неймовірно апетитним. Намазуйте його на хліб та доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати як перекушування...
Річковий окунь із картоплею в духовці – це ситна страва для сімейного обіду чи вечері. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений...
Глінтвейн із гранатового соку порадує дивовижним ароматом і смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати безалкогольний напій, що зігріває, ви можете за
Нарізані кабачки засипаються цукром і залишаються мінімум на пару годин. Далі туди додається сік апельсина або лимона разом з шкіркою і все вариться протягом 5 хвилин в 3-4...