20 хв2
Шпинат – справжній король серед зелені. Він дуже поживний, при цьому, як і будь-яка інша зелень містить мало калорій. Шпинат покращує травлення, підвищує еластичність судин, знижує тиск, підвищує.
10 хв2
Смузі з чорницями – це напій для людей, небайдужих до свого здоров’я. Він підходить для сніданку або перекушування протягом дня, оскільки є досить ситним. А калорійність чорничного смузі.
10 хв2
Ягоди та нарізаний на невеликі шматочки банан вирушають у чашу блендера. Потім все заливається молоком, додається мед та збивається до однорідної маси. Виходить освіжаючий та корисний напій.
10 хв2
Смузі з полуниці та банана з молоком – це густий, смачний та корисний напій, у якому зберігаються всі корисні речовини, що містяться у вихідних інгредієнтах (вітамін С, Е,...
60 хв4
Поєднуючи разом ягоди, фрукти та йогурт, ми отримуємо не просто смачний, а ще й дуже корисний напій. Завдяки ягодам і фруктам він багатий на вітаміни і корисні мінерали,...
10 хв2
Смузі з кефіром полуницею та бананом це чудовий літній прохолодний напій. Крім усього, він чудово втамовує голод і є альтернативою магазинним питним йогуртам, що містять стабілізатори та консерванти.
10 хв2
Велика кількість людей не може вживати молочні продукти, але дуже люблять такі корисні напої як смузі, які часто готують саме з молоком або кефіром. Альтернативою може стати смузі...
10 хв4
Смузі – це дуже смачний напій, який дуже люблять діти. Справді, він може посоперничати до смаку з багатьма десертами. Пропонуємо вам приготувати смузі на основі морозива, полуниці та...
25 хв3
Березовий сік має слабовиражений смак. Поки він свіжий, то добрий і в самостійному вигляді, а при консервації хочеться його доповнити. Апельсини – ідеальний варіант.
20 хв2
Насолоджуватися березовим соком можна не лише навесні, а й у будь-яку пору року, якщо законсервувати його. Робиться такий напій за дві секунди. Для ароматизації та легкої кислинки додаємо лимон –.
20 хв1
Чимось такий сік нагадуватиме лимонад: у ньому є і цитрусова кислинка, і ароматна апельсинова нотка. Закатати березовий сік у такий спосіб можна досить швидко. Загалом і потрібно, що довести його.
25 хв5
М’ята будь-якому напою додає характерної свіжості та приємного аромату. З березовим соком ця трава поєднується особливо добре. Також пропонуємо додати пару кружальців апельсина
20 хв6
Цікавий спосіб заготівлі березового соку на зиму – з каркаде. Ці яскраві пелюстки пофарбують напій у привабливий колір і додадуть делікатну специфічну кислинку. 
20 хв6
Щоб закатати березовий сік на зиму, багато клопоту не потрібно. Проціджуємо сік, нагріваємо його до гарячого стану та розливаємо по стерилізованих банках. Для ароматизації додаємо апельсин
2 год 15 хв4
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
20 хв8
Справжня сангрія (яка отримала свою назву від свого червоного кольору – de sangre іспанською) – легка, проста і швидка підготовка. Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченому і міцному.
1 год 5 хв8
 Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
1 год 45 хв3
Роскон де Рейєс по всьому світу є королем всіх іспанських будинків, а також в інших країнах Латинської Америки, таких як Мексика, Колумбія, Уругвай та Аргентина. Мексиканський роскон-де-рейес
1 год 15 хв4
Тішпішті (Tishpishti) – традиційний десерт, який сефардські євреї готують під час таких свят як Рош ха-Шана (Єврейський Новий рік) чи Песах. Особливо популярний тішпішті серед сефардських євреїв у.
20 хв1
Печінка – корисний вид субпродукту, багатий на залізо. З печінки зазвичай готують основні страви, закуски та паштети. Я рекомендую вам приготувати теплий салат із курячою печінкою та яблуками.