15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
48 год 0 хв3
Лимонний сік не тільки сприяє кращій консервації, але також дозволяє варенню залишатися прозорішим і зберігає смак яблук яскравим та насиченим. Почнемо готувати варення з яблук часточками
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
24 год 0 хв1
Поєднання кориці з яблуком ніколи не буває поганим. Ця спеція робить варення пряним, ароматним і затишним, тому його дуже часто закочують на зиму. Почнемо готувати варення з яблук...
24 год 0 хв6
Таке варення дуже часто закочують на зиму, оскільки завдяки особливостям приготування в яблуках зберігається багато вітамінів, а пряні спеції роблять варення дуже ароматним.
4 год 0 хв1
Шалено шкода викидати яблука, що залишилися, які не вдалося з’їсти під час сезону, тому пропоную приготувати дивовижно смачне яблучне варення з цікавою добавкою – апельсином.
20 хв1
Варення за цим рецептом виходить неймовірно схожим за смаком та ароматом на свіжі плоди. Приготування не займе багато часу, а ось отримані заготовки зберігаються у погребі до п’яти...
30 хв6
Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.
1 год 45 хв4
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
2 год 30 хв6
З появою мультиварок на ринку, життя багатьох господарок стало набагато простіше! Адже тепер не потрібно шукати на запилених полицях величезні емальовані тази, контролювати вогонь на
2 год 0 хв1
Ароматне домашнє варення з яблук та груш у мультиварці на зиму виходить солодким та наваристим. Такий простий процес значно заощадить ваш час. Приступимо до приготування варення з яблук...
5 год 10 хв2
Варення із гарбуза з медом – чудовий варіант для тих господарок, які люблять експерименти. По праву гарбуз вважається одним з найкорисніших і найсмачніших овочів, розхвалювати його переваги можна.
2 год 0 хв4
Люля-кебаб – найсмачніша страва для приготування на мангалі та відмінна альтернатива шашликам. Готується він з м’яса з додаванням спецій та цибулі. Традиційний рецепт передбачає
2 год 0 хв11
Варення з кабачків з лимоном у мультиварці – чудовий варіант приготування ніжного десерту, який можна використовувати як начинку для випічки. Зробити таке варення в домашніх умовах ви зможете.
20 хв2
Компот з слив та винограду виходить дуже смачним та насиченим завдяки вдалому поєднанню основних інгредієнтів. Рецепт дуже простий, з ним впорається навіть господиня-початківець.
24 год 0 хв3
Смачне варення з яблук та груш у домашніх умовах на зиму готується лише із стиглих, соковитих та неушкоджених фруктів. Груші роблять десерт ніжним за текстурою, а яблука надають...
Варення з кабачків із корицею
13 год 0 хв10
Хочу поділитися рецептом чудового варення з кабачків із корицею. Десерт набуває незрівнянного аромату та смаку за рахунок використання в приготуванні кориці. Варення виходить густим
40 хв3
Поєднання груші та сливи – дуже вдале, особливо для компоту, що заготовляється на зиму. За кілька місяців зберігання компот встигне настоятися приємним ароматом та солодким смаком груші, рубіновим.
50 хв6
Рис по-тайськи з яйцем на сковороді – частування, яке виходить досить гострим. Смак рису по-тайськи стане вам цікавим і здивує, якщо ви не куштували азіатську кухню. Зовнішній вигляд...