2 год 40 хв4
Відварений яловичий язик вважається дієтичною стравою. А у салаті, у поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами та приправами на.
35 хв2
Каруру (Caruru) – бразильське блюдо з цибулі, бамії, креветок, пальмової олії та підсмажених горіхів. Каруру вважається однією з перших африканських страв, яка з’
3 год 0 хв2
Панна-котта – дуже ніжний вершковий десерт з ароматом ванілі. Для надання йому різних смакових відтінків можна експериментувати із ягідним наповненням. Сьогодні готуватиму панна-котту
1 год 10 хв6
Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком
1 год 15 хв2
Від такого барвистого десерту важко відірватися, тому панакоту з ківі найкраще приготувати у порційних стаканчиках чи чашках. Вершки можна вибрати 10% або 20%, а замість ванільного
24 год 0 хв5
Нарізані яблука разом з апельсинами, лимонами, цедрою та цукром вирушають у каструлю та залишаються там на ніч. Далі посуд ставиться на вогонь і вариться у 3-4 підходи по...
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
60 хв5
Яблучний крамбл (Apple crumble) – традиційна страва англійської кухні. Крамбл є запіканка під розсипчастою крихтою з борошна з вершковим маслом і цукром. Найчастіше крамбл роблять із фруктів, і.
2 год 30 хв4
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
48 год 0 хв3
Лимонний сік не тільки сприяє кращій консервації, але також дозволяє варенню залишатися прозорішим і зберігає смак яблук яскравим та насиченим. Почнемо готувати варення з яблук часточками
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
24 год 0 хв1
Поєднання кориці з яблуком ніколи не буває поганим. Ця спеція робить варення пряним, ароматним і затишним, тому його дуже часто закочують на зиму. Почнемо готувати варення з яблук...
24 год 0 хв6
Таке варення дуже часто закочують на зиму, оскільки завдяки особливостям приготування в яблуках зберігається багато вітамінів, а пряні спеції роблять варення дуже ароматним.
4 год 0 хв1
Шалено шкода викидати яблука, що залишилися, які не вдалося з’їсти під час сезону, тому пропоную приготувати дивовижно смачне яблучне варення з цікавою добавкою – апельсином.
20 хв1
Варення за цим рецептом виходить неймовірно схожим за смаком та ароматом на свіжі плоди. Приготування не займе багато часу, а ось отримані заготовки зберігаються у погребі до п’яти...
30 хв6
Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.
1 год 45 хв4
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
2 год 30 хв6
З появою мультиварок на ринку, життя багатьох господарок стало набагато простіше! Адже тепер не потрібно шукати на запилених полицях величезні емальовані тази, контролювати вогонь на