Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.9 г.
Білки
3.2 г.
Жири
79.8 г.
Вуглеводи
261
ккал
Глінтвейн з обліпихи без алкоголю
55 хв4
Глінтвейн з обліпихи без алкоголю порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями.
1 год 10 хв4
Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром відрізняється насиченим смаком та яскравим ароматом. Особливо зігріваючий напій є актуальним у прохолодну погоду. Для приготування такого
Вівсяне печиво на кефірі
60 хв10
В даному рецепті вам пропонується приготувати це печиво на основі кефіру. Рецепт базовий, простий, доступний і швидкий. У це печиво можна додати родзинки – для соковитості, горішки –.
30 хв2
Кавовий глінтвейн без алкоголю – оригінальна кулінарна ідея, яка точно нікого не залишить байдужим. Такий напій вийде дуже ароматним та насиченим до смаку. На його приготування не знадобиться.
Безалкогольний глінтвейн з каркаде
30 хв6
Безалкогольний глінтвейн з каркаде – це ароматний напій, що зігріває. Перед яскравим поєднанням цитрусового та пряного смаку просто неможливо встояти. Готуйте його для домашніх
35 хв4
Чай з обліпихи з корицею легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Готовий напій вийде ароматним та дуже яскравим за смаком.
30 хв2
Глінтвейн без алкоголю на виноградному соку виходить неймовірно ароматним і насиченим за смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати безалкогольний напій, що зігріває, ви.
50 хв12
Печиво, приготоване на маргарині, нітрохи не відрізняється від печива, яке готується на вершковому маслі. Апетитне печиво вийде дешевше, за рахунок використання маргарину. Обов’
1 год 15 хв6
В даному рецепті вам пропонується додати в вівсяне печиво банани. Вони додадуть цій випічці м’якість, вологість і дуже ніжний присмак, що дуже подобається дітям.
30 хв2
Яблучний глінтвейн у домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним смаком та ароматом. Подавайте безалкогольний зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей із близькими та друзями.
20 хв2
Чай з імбиру з гвоздикою, приготовлений цим способом, обов’язково знайде своїх любителів. Запашний і пряний напій виходить досить гострим, деякі не зможуть його спробувати, якщо
30 хв4
Глінтвейн із гранатового соку порадує дивовижним ароматом і смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати безалкогольний напій, що зігріває, ви можете за
35 хв1
Чай з обліпихи з апельсином порадує вас неймовірним смаком та ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями.
Безалкогольний глінтвейн з апельсином
30 хв4
Безалкогольний глінтвейн з апельсином – це неймовірно ароматний напій, що зігріває. Перед яскравим поєднанням пряного цитрусового смаку просто неможливо встояти.
цукати з яблук
72 год 20 хв10
Нарізані яблука змішуються з корицею, лимонною кислотою і цукром. Далі вони запікаються в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Потім цукати перекладаються на інший лист, накриваються марлею і.
25 хв4
Домашній безалкогольний глінтвейн на вишневому соку виходить неймовірно ароматним та дивовижним за смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати зігріваючий
4 хв15
Обліпиховий чай з імбиром і медом порадує вас своїм дивовижним смаком та ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями.
Чай з імбиром і корицею
25 хв2
Чай з імбиру з корицею виходить неймовірно запашним з яскравим смаковим поєднанням. Насичений напій піднімає настрій і бадьорить. Чай має антибактеріальні властивості і відмінно підходить
Сінабон з консервованим манго
3 год 10 хв6
Сінабони – неймовірно смачні булочки з корицею. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon». Незабаром вони так усім полюбилися, що стали
Міні-сінабони з вершковим сиром на воді
3 год 0 хв12
Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’