Калорійність на 100 грам (кбжу):
19.1 г.
Білки
6.3 г.
Жири
0.6 г.
Вуглеводи
136
ккал
50 хв4
Смачний та вишуканий салат для святкового столу, з легкою кислинкою, яку йому надають солоні огірочки. Цей салат гарний як у будні, так і у свята.  Як почати готувати салат...
1 год 10 хв6
Цей рецепт «Ненажери» підійде для любителів просто та смачно поїсти. Страва виходить смачною, збалансованою та корисною. Субпродукти можна використовувати будь-які, але з
2 год 20 хв6
Терін з курячої печінки – оригінальна закуска, яку просто приготувати та зручно їсти. Навіть можна робити зі шматочками теріну бутерброди. За цим рецептом у вас вийде чудова закуска...
35 хв1
Салат з руколою і печінкою курки просто смачний. Готується він швидко і інгредієнти доступні, бюджетні і корисні. Гіркувата зелень руколли відмінно поєднується з цим субпродуктом.
1 год 10 хв6
Не секрет, що традиційні українські галушки — страва, виготовлена з тіста без начинки. Але існує неймовірно смачна їх варіація із соковитим наповненням. Рекомендуємо вам приготувати
салат з курячою печінкою і апельсинами
30 хв1
Салат з курячої печінки і апельсина відноситься до страв палео-дієти як різновиди здорового харчування. Подають такий салат в теплому вигляді як легке і смачне блюдо для вечері. Курячу...
листковий салат з курячою печінкою
2 год 0 хв8
Куряча печінка проявляє свій смак саме в складі салату, а не в окремій страві. Її відрізняє м’якість, присмак солодощі і відсутність гіркоти, що дозволяє подати цю страву дітям....
30 хв2
Для тих, хто шукає нові цікаві салати, пропонується рецепт приготування салату з курячою печінкою з малиновим соусом. Поєднання цього субпродукту з ягодою досить незвичайне, але результат чудовий –.
Салат з курячою печінкою і помідорами
1 год 10 хв4
На святковому столі незмінною популярністю користується печінковий торт, а в цьому рецепті вам пропонується альтернативне блюдо – салат з курячою печінкою і помідорами.
2 год 25 хв4
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.
салат з курячою печінкою і грибами
1 год 5 хв3
Курячу печінку в тандемі з печерицями часто використовують для різних смачних страв і салат з цих продуктів не виняток. Секрет смакоти такого салату визначають супутні інгредієнти.
1 год 15 хв5
Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Продукт цей дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти
1 год 5 хв4
Куряча печінка сама по собі має пісний і слабовиражений смак, і приємна гірчинка солоного огірка чудово доповнить смак салату. Від небажаного присмаку печінки можна позбутися, ретельно
50 хв6
Загалом це називається шляхетним французьким словом террін. Але й хлібом теж – мабуть, бо печеться у кексово-хлібній формі. Він виходить дуже смачний, коли гарячий. Але якщо ви приготуєте...
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
40 хв
Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею виходить дуже ніжним та приємним до смаку. Такий продукт можна просто намащувати на хліб або використати для створення яскравих святкових...
Домашній паштет з курячої печінки
45 хв20
Весь останній місяць я зайнятий виведенням формули ідеального паштету з курячої печінки в домашніх умовах. Набридло купувати в кулінарії і переплачувати в три-чотири рази.
50 хв8
Про користь печінки згадують в кожному з нею рецепті. Але скільки б необхідних організму речовин в ній не знаходилося, її специфічний запах багатьох відштовхує. Для мене це не...
Салат з печінкою, солоними огірками і морквою по-корейськи
60 хв5
Цей варіант салату можна сміливо ставити перед гостями на святковому столі. Дуже яскравий, смачний і ароматний. У багатьох господинь він стоїть в обов’язковому списку на Новий рік і.
Багатошаровий салат з печінкою Карнавал
40 хв6
У моєму дитинстві батько називав олів’є мішаниною і не допускав його до святкового столу. З насипних салатів він визнавав тільки теплі, адже вони більше нагадували основне блюдо, ніж.