Як приготувати салат з руколою і курячою печінкою

Салат з руколою і печінкою курки просто смачний. Готується він швидко і інгредієнти доступні, бюджетні і корисні. Гіркувата зелень руколли відмінно поєднується з цим субпродуктом. Обсмажити курячу печінку з прянощами і доповнимо салат апельсином. Салат можна подавати теплим або охолодженим.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
35 хвДрук
  • Відразу підготуємо всі інгредієнти для салату з розрахунком кількості порцій.
  • Очищаємо цибулю і часникові зубки і дрібно їх нарізаємо. Обсмажуємо їх на середньому вогні в розігрітій олії до появи особливого запаху смаженого часнику.
  • Потім кладемо в сковорідку промиту курячу печінку, додаємо чайну ложку меду, все перемішуємо і смажимо печінку до зміни її кольору на світлий.
  • Потім наливаємо до обсмаженої печінки сік чверті апельсина і 50 мл червоного вина. Сковорідку прикриваємо кришкою і тушкуємо печінку на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
  • Приготовлену печінку разом з цибулею і часником перекладаємо зі сковороди в салатницю і посипаємо її сіллю і чорним перцем на свій смак.
  • Апельсин, що залишився нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо їх поверх печінки.
  • Листя руколли обполіскуємо холодною водою, обсушуємо серветкою і кладемо в салатницю до печінки з апельсином. Салат поливаємо соєвим соусом і ложкою акуратно перемішуємо.

Блюдо декоруємо на свій смак і відразу подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь