Рецепти страв з зеленою цибулею
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки0.0 г.
Жири4.6 г.
Вуглеводи19
ккалРибний суп з минтаю з картоплею максимально простий у приготуванні, що не може не порадувати господарів. В принципі за цим рецептом можна приготувати суп з будь-якої риби, але...
Солянка з куркою та картоплею – неймовірно смачна та апетитна страва для домашнього столу, що нескладно приготувати в домашніх умовах. Подавайте до обіду та балуйте ваших рідних. Для...
Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок...
Роблю такі коржики щоразу, коли ліньки йти в магазин за продуктами. Адже картопля, борошно та дріжджі є в моєму будинку на постійній основі. І так чудово, що на...
Італійська кухня – пізнане поле для господині, яка цікавиться кулінарією. Багато традиційних страв італійців, переживши мінімальні або не дуже зміни, увійшли до буденного меню нашої родини.
У мене в холодильнику білокачанна ніколи не залежується, бо я знаю приголомшливий рецепт! Готую «Капустяні бомбочки» для ситної та смачної вечері за будь-якої зручної можливості.
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
У сезон дешевих і корисних сезонних овочів для любительок попрацювати на кухні виникає безліч можливостей. Господині не тільки готують найрізноманітніші овочеві закуски і гаряче, а
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
Салати мають “постійну прописку” в кожній родині і на будь-якому столі, і як варіант цієї страви, може бути у вас салат з пекінської капусти з кукурудзою і шинкою....
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
Для початку відварюється куряча грудка і обсмажуються яєчні млинці. Далі все викладається шарами в склянки, разом з кукурудзою і зеленню. Кожен шар промащується майонезом і в підсумку виходить.
До відвареного курячого філе додається огірок, подрібнену зелену цибулю, нарізані соломкою яєчні млинці, після чого все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу.
Мій чоловік — великий любитель традиційного німецького картопляного салату. Готую його за рецептом, яким поділилася свекруха. Чесно кажучи, це блюдо не для мене — занадто важке.
Витративши всього якихось 10-15 хвилин на підготовчі роботи, ви отримаєте смачний повноцінний обід або вечерю. Капуста виходить на смак нереально м’якою, ніжною і соковитою! І мяско теж –
Ну а цей кулінарний шедевр буде поєднаний з плавленим сирком. За рахунок цього смак буде ще соковитіше і поживніше.
Наступний рецепт закусочного бутерброда буде ситним і поживним. Читайте список інгредієнтів і готуйте на здоров’я.
Всіма відомий оселедець під шубою, але в бутербродах, та вже майже, якщо так можна висловитися, щось схоже є в цьому варіанті. Ті хто любить такий салат, точно залишаться...