Салат «Старий Мюнхен» з копченою ковбасою

Салат «Старий Мюнхен» з копченою ковбасою

Мій чоловік — великий любитель традиційного німецького картопляного салату. Готую його за рецептом, яким поділилася свекруха. Чесно кажучи, це блюдо не для мене — занадто важке. Особисто я звикла бачити картоплю в гарнірі або в основному блюді, але ніяк не в закусці. Напевно, тому салат “Старий Мюнхен” мені більше припав до смаку.

Що ми цінуємо у святкових закусках? Яскравий смак, текстури, що запам’ятовуються і цікаву заправку. Все це максимально органічно поєднує в собі салат «Старий Мюнхен». Готую його не перший рік і Вам рекомендую!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
20 хвДрук
  • Насамперед подрібніть продукти. 3-5 маринованих огірків (кількість залежить від їх розміру) наріжте соломкою. Таким же чином подрібніть напівкопчену ковбасу.
  • Два види цибулі наріжте дрібними кубиками, також наріжте твердий сир. Помиту і обсушену зелень порубати. Пересипте інгредієнти в салатник.
  • До нарізаним продуктам додайте сметану з майонезом і гірчицю. Туди ж відправте яблучний оцет, трохи солі і перцю. Перемішайте інгредієнти.

Надішліть готовий салат «Старий Мюнхен» в холодильник хоча б на 30 хвилин. За цей час продукти як слід просочаться, та й остиглим блюдо смачніше. Щоб надати закусці гостроти, прикрашаю її кільцями гострого перцю. Відмінний святковий салат з цікавою заправкою на столі. Готуйтеся приймати компліменти від гостей!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь