Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.8 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
898
ккал
Запечена молода картопля в пергаменті
1 год 5 хв4
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
20 хв4
Ніжна і корисна пекінська капуста, соковитий помідор і солодкувата кукурудза – це поєднання в салаті має чудовий смак. Салат відноситься до категорії вітамінних страв, простий в приготуванні (помити.
2 год 30 хв2
Варіантом швидкого і смачного перекусу є піца з готового листкового тіста. Багатьом господиням не вистачає часу на приготування ласощів, адже в процесі замісу, з тістом потрібно грунтовно повозитися.
Салат Нісуаз з тунцем
25 хв6
Салат Нісуаз родом з Франції. У перекладі його назва означає, що блюдо приготовлено так, як в Ніцці. У нас закуска не так популярна, як Цезар або грецький салат....
М'ята картопля
40 хв10
Складно уявити святковий стіл без картопляного гарніру, будь то повітряне пюре або французький гратен. І навіть генії кулінарного світу дотримуються цієї думки. Наприклад, Джеймі Олівер включив м’
Яблука, запечені з рікоттою
60 хв1
Дивовижний за смаком варіант приготування запечених яблук – з додаванням рікотти. Блюдо вийде ніжним і ароматним. Подавайте оригінальний десерт в теплому і остиглому вигляді.
2 год 15 хв4
Раніше з бобових я варила тільки гороховий суп, а для приготування гарнірів використовувала класичні крупи. Але під час торішнього посту подруга дала мені спробувати квасолю в пакеті —.
30 хв5
Що можна приготувати на Новий Рік 2022, щоб було не тільки смачно, але і корисно? Новий і цікавий покроковий рецепт з фото салату з буряком і мандаринами сподобається...
Фарширована капуста з м'ясом і овочами
1 год 25 хв4
Сполучення м’яса з капустою виграшне, але далеко не всім хочеться возитися з голубцями. Це ж потрібно листя відварити, начинку приготувати, загорнути, соус приготувати і згасити.
Крем-суп з брокколі і картоплі
60 хв4
Картопля, додана в такий суп-пюре, забезпечує йому густу консистенцію і велику поживність. Також кладемо селеру для аромату і вершковий сир для ніжного смаку. Якщо ви не любите страви...
Як приготувати смачний крем-суп з брокколі і кабачків
55 хв2
Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові горішки, оливкову олію та італійські трави.
1 год 5 хв2
Брокколі – ідеальний продукт для дієтичного харчування. При своїй низькій калорійності вона містить величезну кількість вітамінів, мінералів, цінної клітковини. Пропонуємо приготувати
Крем-суп з брокколі і цвітної капусти
60 хв2
Цікавий варіант страви для любителів кремових супів. Крім брокколі і цвітної капусти кладемо також фенхель – його характерний смак і аромат тільки прикрасить капустяний суп.
Гаряча закуска з баклажанів, запечених в духовці
1 год 10 хв4
Закуска родом з Італії – запечені баклажани з молодим пармезаном і соковитими томатами. Приготувати таку страву можна в домашніх умовах без витрати безлічі зусиль і часу. Рецепт дуже...
акуска з баклажанів з помідорами і часником
50 хв8
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником
Мариновані стрілки часнику по-корейськи на зиму
1 год 10 хв5
Якщо у вас видався урожай часнику – не поспішайте викидати соковиті ароматні стріли, адже з них можна приготувати чудову закуску в азіатському стилі, яка поєднується з м’
суп-пюре з гарбуза з вершками і імбиром
1 год 40 хв6
Щоб надати гарбузовому супу-пюре яскравий пряний аромат, додайте в нього корінь імбиру. Таке блюдо стане вишуканим рішенням для вашого обіду. Крім того, частування порадує корисними
Гарбуз, запечений шматочками з м'ясом в духовці
50 хв4
Для приготування смачної і незвичайної вечері потрібно зовсім небагато: свинина, гарбуз і духова шафа. Помаранчевий овоч ідеально поєднується з м’ясом, доповнює і відтіняє його смак, але ні в.
1 год 5 хв2
Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо...
50 хв3
Гарбуз – овоч, багатий вітамінами і кислотами, а готувати його можна по-різному: смажити, варити і запікати. Однак саме при запіканні зберігається максимальна кількість «корисностей», до того ж, цей.