Вегетаріанський рамен без м’яса

Вегетаріанський рамен без м'яса

Вегетаріанський рамен без м’яса легко приготувати в домашніх умовах. Це більш спрощений, але не менш цікавий та смачний варіант знаменитої азіатської страви. Обов’язково спробуйте приготувати для вашого швидкого домашнього обіду, вечері чи перекушування. Побалуйте себе і ваших рідних!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Очищаємо цибулю і ріжемо її на шматки середнього розміру. Часник розбираємо на часточки і очищаємо їх від лушпиння.
  • У каструлі розігріваємо олію та обсмажуємо цибулю. Сюди відправляємо нарізаний часник. Томимо під кришкою 10 хвилин, потім вливаємо півтора літра окропу і варимо 20 хвилин. Готовий бульйон проціджуємо, а овочі розтираємо, щоб віджати якомога більше соку.
  • Брокколі кладемо в каструлю і заливаємо водою.
  • Відварюємо овоч до м’якості, але не перетравлюємо. Інакше броколі втратить яскравий колір.
  • В окремому посуді перемішуємо цукор, пасту місо, соус тахіні, соєвий соус і цукор. Викладаємо в бульйон і приправляємо перцем і сіллю.
  • Гриби нарізаємо невеликими пластинками і обсмажуємо в олії до рум’янцю, додаємо соус теріяки і перемішуємо.
  • Викладаємо в тарілку бульйон із вмістом, гриби, броколі та відварену локшину. Додаємо кунжутну олію, соус чилі та прикрашаємо кунжутом. Оригінальний вегетаріанський рамен без м’яса готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь