Салат з свинячим язиком і болгарським перцем

Салат з свинячим язиком і болгарським перцем

Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Свинячий язик варимо в підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після продукт охолоджуємо, очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.
  • Болгарські перці очищаємо від насіння і тонко обробляємо. Для яскравості готового салату краще використовувати овочі різного кольору.
  • Промитий огірок ділимо тонкими брусочками.
  • Подрібнюємо свіжу зелень, а цибулю ріжемо тонкими півколами.
  • Для заправки розмішуємо оливкову олію з сіллю і меленим чорним перцем.
  • Салат з свинячим язиком і болгарським перцем
    Всі продукти з’єднуємо в загальній тарілці, заправляємо і акуратно розмішуємо.

Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь