Рецепти страв з молоком
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки3.5 г.
Жири4.7 г.
Вуглеводи62
ккалСпробувавши одного разу домашній хліб, я не змогла пробачити собі роки покупок цієї випічки в магазині. Приготовлений своїми руками продукт набагато м’якший і смачніший, з’
Похмура погода за вікном — це не привід для осінньої хандри. Підніміть собі настрій яскравим та смачним десертом. Гарбузові млинці на дріжджах ідеальний кандидат для цієї мети. Вони...
А ви знали, що вершкове масло, з’єднуючись з борошном, утворює безліч дрібних пір. Саме вони оберігають нашу випічку від передчасної сухості. Так що якісну свіжу олію можна назвати...
Думаєте, що ж такого приготувати до чаю? Вишневий пиріг з ванільним кремом – чудовий вибір! Цей невагомий десерт з повітряним тістом і легкою ягідною кислинкою однозначно підкорить вас.
Якщо хочете приготувати справді нескладний десерт із найпростіших інгредієнтів, вибирайте еклерний торт. Впевнена, раніше ви не зустрічали такого способу приготування коржів!
Восени прилавки магазинів ломляться від гарбузів — яскравих сезонних красунь різних видів. Так і хочеться купити цей барвистий овоч і пустити його на смачну страву. Але не у...
Знаменитий торт «Наполеон» можна приготувати усілякими способами. Їхня кількість просто величезна! Адже тісто для цього десерту готується на молоці, пиві та навіть лимонаді. Все вірно!
Розкажу вам, як приготувати чудові фаршировані печериці, яких ви раніше не куштували. Цю повноцінну страву можна подавати не лише на обід чи вечерю, а й на святковий стіл....
Дріжджове тісто — це не те, чого треба боятися. Якщо ви раніше не наважувалися працювати з ним, сьогоднішній рецепт дозволить це виправити. Адже здобні дріжджові косички з цукром...
Куряче м’ясо можна приготувати різними способами, проте у вигляді запіканки воно виходить особливо ніжним та соковитим. З цим рецептом ви отримаєте не тільки порцію білка, але й чудовий.
Всі кулінари люблять експерименти. Ось чому пройти повз рецепт такого незвичайного десерту було неможливо. Повітряний пиріг з молочною начинкою дивує своєю оригінальною технологією приготування.
Немає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.