М'ясні страви, рецепти з м'яса
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
Язик – це відмінний делікатес, що входить до складу безлічі страв. Особливо вдало з цим продуктом виходять салати. Наш рецепт – універсальний, що підходить до будь-якого приводу.
Салат Олів’є без майонезу – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує близьких. Такий салат відрізняється приємним ніжним смаком і
Пай енд меш (Pie and mash) – одна з класичних англійських страв, яка перекладається як «пиріг та пюре». Ця страва виникла як традиційна страва робітничого класу. Справа в...
Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком
Салат з язиком та горошком дуже ситний і готується просто. Маринована цибуля у складі надає пікантності та соковитості. Соус на основі сметани – ніжний, ароматний і теж із...
Різдвяний кекс (Christmas cake) – фруктовий кекс, який подається на Різдво. Різдвяні кекси – це англійська традиція, що виникла зі сливової каші. Традиційний англійський різдвяний пиріг готується із.
Пуле ме оріз (Pule me Oriz) – традиційний албанський курячий плов, один із традиційних способів приготування рису в албанській кухні. Пуле ме оріз з албанської перекладається як курка...
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.
Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
Салат з корейською морквою та копченою куркою – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою та поживною. Приготувати її в...
Рибні нагетси в домашніх умовах виходять максимально смачними та ситними. На відміну від інших рибних страв, наггетси завжди мають велику популярність серед дітей.