Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалОригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
Під швидким і смачним перекусом ми зазвичай маємо на увазі бутерброди. В ідеалі такий варіант заморити черв’ячка повинен бути ситним і корисним, особливо якщо ви дотримуєтеся
Легкий рецепт котлет, в яких сухість курячого м’яса нейтралізується соковитістю капусти. Підходить для прихильників дієти і бажаючих схуднути, але при цьому не відмовляючись від тваринного білка.
“Олів’є” з яловичим язиком на сьогоднішній день визнається найвишуканішою версією цього салату. Язик володіє насиченим м’ясним смаком і ніжною текстурою, і заміна
Вершково-сирний соус, приготований з додаванням білого вина, мускатного горіха і часнику, – відмінна добавка до всіляких видів картоплі — картоплі-пай або фрі, нагетсів з коренеплодів або до пюре.
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
Суфле з гарбуза добре тим, що готувати його можна в солодкому варіанті, а також з пряними спеціями і гострим перцем. Обидва варіанти виходять неймовірними. Якщо ви хочете урізноманітнити...
Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!
Якщо вам пощастило мати вдома мантоварку, в ній обов’язково потрібно приготувати ніжні, повні соку манти. Приготування тіста і м’ясної начинки з гарбузом не вимагає спеціальних знань, а решта.
М’ясо часто готують на подушці з цибулі, щоб воно не пригорало і зберігало свою соковитість. Але тоді воно дуже сильно вбирає смак свіжої цибулі, що подобається далеко не...
Спочатку рататуй був їжею французьких селян з півдня країни. Жінки додавали в нього будь-які овочі, вирощені на своєму городі, а також прянощі, які в достатку росли на місцевих...
Стейк – справжня їжа для чоловіків. За цим рецептом ви без труднощів приготуєте смачну вечерю для своєї другої половини зі свинини і цибулі. Гарнір може бути будь-яким, на...
Звичайний капустяний суп із секретним інгредієнтом. Привернув мою увагу тим, що знайомий склад у супчика з курки, який я варю вдома, поєднується з манкою. До манки я теж...
Печінковий торт з свинячої печінки з грибами – це неймовірно вишукана закуска. Свиняча печінка просочена грибною начинкою виходить дуже ніжною і легкою. Втриматися просто неможливо!
Яскравий за смаком салат для вашого столу – зі свинячого язика і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкою пікантністю. Подавайте до домашнього столу.
Я виросла в Прибалтиці, і мої перші подорожі були галопом по Європах транзитом через Польщу. Виїжджали з Риги ми рано вранці. На час ранньої вечері в тому чи...
Бюджетний і нескладний у приготуванні рецепт капустяних котлет, які можна приготувати в піст або для тих, хто не їсть м’яса. Томатний соус підкреслює смак капусти. Як і у...
Тарталетки з грибами чудово підійдуть як для святкового столу, так і для теплої сімейної вечері. Ніжний вершково-грибний смак тарталеток прекрасно поєднується, наприклад, зі свіжими овочами.
Яскравий аромат домашньому яловичому стейку додасть розмарин. Подавайте таке блюдо до обіду або вечері, доповнивши його будь-якими відповідними гарнірами. Використовуйте кулінарну ідею
Страшно уявити, з чого сьогодні складається варена ковбаса, яку ми звикли купувати в магазині. Виробники, бажаючи заощадити, використовують різні добавки, які можуть мати негативний