Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалБутерброди з фореллю дозволять вам смачно урізноманітнити повсякденне меню. Є багато варіацій цієї закуски. З фореллю чудово поєднуються огірки, яйця, вершковий сир, різноманітна зелень та інші продукти.
Бутерброди з крабовими паличками – це яскрава, поживна та смачна закуска, яка впишеться у меню будь-якого застілля. Хоч бутерброди готуються на сковороді, але на це потрібно трохи часу....
Бутерброди з тунцем і яйцем виходять досить ситними і мають оригінальний смак. Неважливо, це буде фуршет для гостей або сніданок у родинному колі, бутерброди будуть, до речі, і...
Бутерброди з баклажанами і помідорами можна приготувати за дві секунди і швидко вгамувати голод. А виходять вони такі смачні, що, з’ївши один, рука сама тягнеться за другим. У...
Паста з авокадо для бутербродів – це кремоподібна начинка, виготовлена з стиглих авокадо, яка використовується для намазування на хліб, тости або бутерброди. Вона має ніжний та багатий смак,.
Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі – це закуска або легка страва, що складається з скибочок чорного хліба, на які викладається оселедець в олії та обсмажена цибуля. Ця...
Хрумкий бутерброд з лаваша з тягучою начинкою з сиру сподобається всім. Таку закуску можна поставити на святковий стіл або їх просто так. Ситності таким бутербродам додасть ковбаса.
Вегетаріанський борщ – це дуже смачне та апетитне обіднє рішення для тих, хто дотримується посту чи не їсть м’ясо з етичних міркувань. Поживний борщ за вегетаріанським рецептом зможе.
Мексиканський суп є простою і яскравою стравою. Особливість мексиканських супів у їхній густій консистенції та незвичайному смаку. Для приготування мексиканського супу використовують
Суп «Рататуй», як страва французької кухні, готується подібно до овочевого рагу з таким же ім’ям, але до нього додаються курячий бульйон з консервованою квасолею.
Вегетаріанський щавлевий суп готується без м’яса та яєць. Виходить дуже легкий і смачний супчик із кислинкою. Для збільшення калорійності супу і щоб зробити його більш ситним, можна додати.
Любителям супів обов’язково сподобається і стане в нагоді рецепт супу зі свіжих білих грибів з куркою. Супчик виходить наваристим і дуже ароматним. Таку першу страву оцінять навіть ті,.
Однією з улюблених перших страв є суп із опеньками і м’ясом, т. я. у нашій сім’ї дуже люблять різні супи у будь-яку пору року. Восени я заморожую опеньки...
Грибний суп із заморожених лісових грибів з картоплею – це прекрасна, ароматна і смачна перша страва. Використання лісових грибів у кулінарії слов’
Кожна господиня має випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякий бульйон, що залишився, заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольника...
Білі гриби по ситності прирівнюються до м’яса і будь-якій страві надають неповторного смаку і аромату. У цьому рецепті вам пропонується приготувати суп із боровиків класичним способом.
Кожна господиня має в запасі невелику кількість грибів для приготування першої страви, але найсмачніший суп виходить зі свіжих грибів. У даному рецепті вам пропонується приготувати суп зі свіжими.
Такий розсольник виходить поживним та ситним, незважаючи на пісність бульйону – по суті, бульйон овочевий. Кислинка солоних огірків та аромат грибів роблять його особливо смачним.
Усі, хто любить гриби, нізащо не відмовляться від миски ароматного супу зі свіжих білих грибів на курячому бульйоні. Перша страва виходить із яскравим та насиченим грибним смаком. Такий...
Літній суп із польовими опеньками порадує вас своїм ароматом. Ситну страву актуально готувати на обід. Спробуйте простий та смачний варіант домашнього грибного супу.