Рецепти страв з перцем чорним меленим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.4 г.
Білки3.3 г.
Жири38.7 г.
Вуглеводи251
ккалОмлет із сиром та помідорами – це смачна, ситна та ароматна страва. Готувати омлет просто і швидко, найчастіше його готують на сніданок у сковороді і вживають відразу, знявши...
Люля-кебаб у лаваші на мангалі – страва азербайджанської кухні, приготовлена з м’ясного чи рибного фаршу з великою кількістю спецій та приправ, який нанизують на шампур чи шпажку та.
Салат з шинкою та грибами легко зможе приготувати кожен. Але незважаючи на його легкість, він часто присутній у меню свят та застіль. Салат можна подати шарами чи однією...
Салат із грибами, куркою та чорносливом – дуже смачна закуска, яку зазвичай готують шарами. Салат ще дуже часто називають «Святковим», за його оригінальний склад та неординарні смакові поєднання.
Домашня шаурма з індичкою буде у вас більш дієтичною та ПХ стравою, а готується вона швидко. М’ясо індички маринується і ароматом приправ просочується майже блискавично, що робить шаурму.
Смачне апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній украънський делікатес! Пальчики оближеш!
Салат “Цезар” – смачна легка страва, яка прикрасить ваш святковий стіл. Рецептів салату велика кількість, вони різняться в основному приготованим соусом.
Рис з куркою та яйцем на сковороді є повноцінною стравою, що підходить для обіду або вечері. За півгодини доступні інгредієнти перетворюються на дивовижне частування.
Основу грецького салату складають крупно нарізані овочі та вершковий сир. Часто до нього ще додають маслини. Це чудове поєднання смаку та користі. Салат готують повсюдно, його популярність гримить.
Лазанья з кабачків з фаршем у духовці є збалансованою стравою. Частування можна адаптувати в низькокалорійне, якщо використовувати курячий або фарш з індички, а також сир і сметану зі.
Курячий бефстроганов з огірками – це інтерпретація популярної страви з яловичини. Однак замінивши червоне м’ясо ніжним філе, смак готової страви зовсім не погіршується
Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при
Омлет з помідорами на сковороді – чудовий сніданок. Як блюдо, омлет придуманий французькими кулінарами, але розійшовшись по всьому світу, став воістину міжнародною стравою.
Люля-кебаб з риби на мангалі – страва, яку не часто можна зустріти на наших столах. Страву подають із великою кількістю свіжої зелені та овочів. Якщо люля-кебаб із м’ясного...
Салат з грибами та крабовими паличками відмінно підходить для повсякденного меню. Такі прості салати користуються великою популярністю, вони «не б’ють по гаманцю», зате чудово насичують.
Шаурма з червоною рибою відрізняється від м’ясної незвичайним смаком, та й корисніша. Червону рибу беруть або слабосолону, або обсмажують або запікають. У цьому варіанті готуємо
Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматним та дуже смачним. Гарна закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота! Як зробити сухе засолювання сала по-українськи
Заготівля лечо з баклажанами та перцем стає все більш популярною, з’являються різні варіанти його приготування. У цьому рецепті вам пропонується приготувати баклажани з болгарським
Печеня з яловичини з картоплею на сковороді – це класична м’ясна страва, приготовлена шляхом тушкування або смаження м’яса з овочами на сковороді.
Рис із яйцем та соєвим соусом – страва, яка припаде до душі поціновувачам простої їжі та всім, хто любить гострі закуски. Яскравий смак страви підкорить усіх гурманів. Страва...