3 год 30 хв1
Аджика з болгарським перцем і часником відрізняється яскравим смаком і приємною гостротою, яка доповнить будь-яке гаряче блюдо. Готується такий продукт дуже легко і швидко, тому ви точно не.
Салат з черемші зі сметаною
30 хв2
Салат з черемші, як самої ранньої і корисної зелені, готують з доповненням різними інгредієнтами і заправками, але найкраще підходить для заправки сметана або інші кисломолочні продукти.
3 год 0 хв6
Долма – дуже смачні голубці з м’яса і виноградного листя. Блюдо виходить дуже насиченим і ароматним. Його можна подавати з соусами на основі йогурту, майонезу і сметани.
вершкове морозиво в домашніх умовах
4 год 33 хв2
Ніжне вершкове морозиво можна приготувати за простим рецептом в домашніх умовах. Готові ласощі можна подавати як десерт, доповнивши сиропами за смаком.
3 год 29 хв5
Секрет приготування такого варення – в гарячому сиропі, яким заливається свіжа полуниця. Виходить незвичайне варення з живими ягодами. Так вони зберігають більше корисних властивостей
30 хв6
Домашнє цукрове печиво в духовці – це простий і швидкий спосіб порадувати домашніх смачним десертом до чаю. Таке печиво виходить дуже смачним і тане в роті. Обов’язково спробуйте...
суп з курячими фрикадельками та вермішеллю
1 год 15 хв4
Швидкий курячий суп – це порятунок кожної господині, бо таке перше блюдо готується набагато швидше борщу, однак, по ситості нічим йому не поступається. Для приготування використовується фарш з.
2 год 5 хв6
Легкий рецепт приготування чудового пирога з агрусом. Не потрібно бути великим кондитером щоб впоратися з цим рецептом, з ним впорається навіть школяр.
40 хв2
У салатницю відправляються нарізаний помідор, стебло селери, червона цибуля, волоські горіхи і зелень. Потім туди додається сіль з чорним меленим перцем, заправляється майонезом або
291 год 0 хв4
Варення із зелених волоських горіхів – Вірменський рецепт, який варто взяти на замітку багатьом господиням. Така заготовка порадує вас оригінальним смаком, цікавим видом і корисними властивостями.
рецепт бутерброда з авокадо і тунцем
10 хв2
Що тунець, що авокад о- самі по собі, дуже смачні і корисні продукти, але якщо їх об’єднати в одній страві, то ми отримаємо нереально корисний, ароматний і насичений...
пшоняна каша з родзинками
55 хв2
Пшонка на молоці – чудова, смачна і дуже корисна каша. А якщо додати в неї вимочені в чаї родзинки і корицю, то виходить вельми незвичайне, але від того...
прозорий холодець в мультиварці
14 год 0 хв13
Холодець в мультиварці приготувати простіше простого. Вам потрібно всього лише закинути туди м’ясо і йти спокійно займатися своїми справами, все прекрасно провариться без вашої участі.
4 год 30 хв8
Варення з цілих ягід суниці зберігає більше аромату і цікаву консистенцію, коли свіжі ягідки плавають в цукровому сиропі. Його добре використовувати для приготування напоїв або додавати до молочних.
60 хв6
Змусити моїх синів їсти суп вкрай важко. Він повинен бути привабливим не тільки за смаком, але і по консистенції, і на зовнішній вигляд. Наприклад, борщ їм здається занадто...
як замаринувати цибулю для оселедця
60 хв6
Яка оселедець без маринованої цибулі. Тим більше, що замаринувати її в домашніх умовах простіше простого. Гості точно оцінять ваші старання і будуть за обидві щоки наминати оселедець з.
картопляний суп з галушками
2 год 0 хв10
Цей суп дуже простий у приготуванні і дуже добре зігріває. Для приготування знадобиться картопля, засмажка з бекону, цибулі та моркви. Щоб приготувати галушки потрібно змішати молоко з яйцем.
Квасолевий суп з свининою
13 год 20 хв4
Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому.
суп з фрикадельками з індички
45 хв4
Смачний і апетитний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви...
30 хв4
Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в олії, так і у власному соку –...