Інгредієнти: Спеції та Приправи
Це та страва, яка поширена по всій Україні. Вона неймовірно ситна і смачна. В основі лежить курячий суп з картоплею і морквою. А потім в ньому варяться галушки...
Маринована цибуля здатний перетворити будь-яку страву, вона надає їй легку пікантність і приємну гостроту. А головне ніякого неприємного запаху, ніхто не дізнається, що ви їли кілька хвилин тому.
Оригінальний і незвичайний салат на свято і кожен день. Додавання слабосоленої сьомги в «Цезар» робить його більш поживним і яскравим. Так само дуже добре позначиться на смаку закуски,...
Рататуй з картоплею можна приготувати тоді, коли ще не настав сезон для свіжих овочів – в цьому випадку картопля буде його головним і найдешевшим інгредієнтом, а всього іншого...
Класичною версією салату з консервованим тунцем, мабуть, можна назвати варіант на основі сирих овочів, зелені і яєць – саме такий набір продуктів містить в собі всі важливі поживні...
Дуже простий рецепт такої корисного страви як маринована капуста. На маринівку такої капусти піде всього година-дві, а сама капуста виходить дуже ніжною, в міру солодкою і в міру...
Цей салат вразить не тільки вишуканим смаком, але перш за все своїм святковим виглядом і апетитною подачею. Пропонуємо сервірувати його в персональних піалах –
Салат з курячими сердечками і корейською морквою – це оригінальне частування для вашого домашнього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і цікавим за смаком.
Смачну піцу реально приготувати на сковороді за 10 хв. активних дій, при цьому начинка повинна бути вже повністю готовою і термічно обробленю заздалегідь, якщо цього вимагає продукт.
Густе варення з лохини на зиму – це смачні і цікаві ласощі для вашого столу. Такий продукт можна подавати до чаю або додавати в домашню випічку. Щоб приготувати...
Узвар з шипшини володіє хорошим смаком і як ягода, багата корисними для організму речовинами. Готують узвар з шипшини в холодну пору року, для профілактики простудних захворювань.
Аджика з помідорів з часником на зиму порадує вас яскравим смаком і апетитним ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв.
Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент даного супу. Перловка, як...
Салат з черемші з яйцем і огірком буде у вас найпершим весняним салатом, а цей варіант найбільш популярний за свій особливий смак, корисність і простоту приготування. Він відмінно...
Один з популярних способів приготування, коли ягоди залишаються в варенні цілими. Його ще називають “ягідка до ягідки”. Полуниця зберігає свій вигляд і форму, не розвалюється
Ситний і бюджетний салат, який із задоволенням їдять дорослі і діти. Рецепт підійде для легкого обіду або вечері, простий набір продуктів знайдеться в холодильнику у будь-якої господині.
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
Компот з агрусу на 3-х літрову банку на зиму нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Неможливо пройти повз цього чудового пирога з агрусом, це просто феєрверк смаку. Він готується з найніжнішого пісочного тіста, стиглих ягід у вершковій заливці.
Хоч авокадо і має досить високу калорійність, воно насичено корисними рослинними жирами, які дуже потрібні людському організму. Таким чином, якщо з’їдати хоча б половинку одного