Простий рецепт маринованої капусти швидкого приготування з олією

Дуже простий рецепт такої корисного страви як маринована капуста. На маринівку такої капусти піде всього година-дві, а сама капуста виходить дуже ніжною, в міру солодкою і в міру кислою.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Очищаємо часник, дрібно нарізаємо його.
  • Шаткуємо капусту тонкою соломкою.
  • Складаємо капусту в ємність, в якій будемо її маринувати.
  • Промиваємо моркву, очищаємо її і натираємо на крупній тертці.
  • Додаємо нарізаний часник, моркву до капусти, перемішуємо все і утрамбовуємо. Зверху додаємо лаврове листя.
  • Для маринаду з’єднуємо воду з сіллю і цукром.
  • Коли сіль і цукор розчиняться, заливаємо в суміш рослинну олію і доводимо її до кипіння.
  • Знімаємо маринад з вогню і додаємо в нього оцет. Заливаємо маринадом капусту.
  • Прикриваємо капусту кришкою і залишаємо маринуватися при кімнатній температурі.

Приблизно через годину, маринована капуста буде готова.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь